Retreat & KvinnoCirklar 

 ÅTERKOPPLING MED DEN FEMININA ENERGIN


Under våra Retreat och Kvinnocirklar vägleder Jeanne kvinnor att återkoppla med den feminina energin, kontakten med moder jord och urkraften som alltid har funnits.

I samtal undervisar Jeanne om det astrologiska vädret just nu och väver in historier och myter kring kvinnors resor genom tid och rum, himlakroppar och energier i och kring henne. Historier som fortfarande vibrerar i våra cellminnen och präglar samhället och människan.

Retreat och Kvinnocirklar följer cyklerna, bla kroppen, solen och månens, naturliga cykler som påverkar våra energisystem. Jeanne skapar rörelser som följer de naturliga energierna som stöttar kropp och sinne att landa i balans. Du släpper stressen som kroppen bär och landar tillbaka i din naturliga andningsrytm som balanserar ditt nervsystem.

Retreat & Kvinnocirklar berör alltid kropp och sinne genom rörelser och djupa samtal samt djupa, vägledda meditationer.

Retreat och KvinnoCirklar får kvinnan att återknyta kontakten med den feminina energin, i balans med den maskulina för helhet.

Retreat och KvinnoCirklar stödjer att vända tillbaka, samla ihop tanke, känsla och kropp och rikta blicken inåt, tillbaka till det naturliga.

Kalendarium

Kvinnligt ~ Sinnligt ~ Naturligt